資訊
英語六級 新東方在線網絡課堂 > 英語六級 > 英語六級真題 > 正文

2018年12月英語六級聽力篇章&答案

2018-12-20 11:59:10 來源:新東方在線

2018年12月英語六級真題及答案大匯總
題型

  Passage 1

  In this week's edition of special series on bizarre medical conditions. There's a report of the case of Michelle Myers. Myers is an American woman who woke up one day speaking with a British accent, even though she's lived in the united states all her life in two thousand fifteen, Myers went to bed with[9]a terrible headache. She woke up sounding like someone from England. Her British accent has remained for the past two years previously, [9]Meyers had woken up speaking in Irish and Australian accents.

  However, on both of those occasions, the accents lasted for only a week. Myers has been diagnosed with foreign accent syndrome. [10]It's a disorder in which a person experiences a setting change to their speech so that they sound like they are speaking in a foreign accent. The condition is most often [10]caused by a stroke or traumatic brain injury. Although people with the syndrome have intelligible speech, their manner of speaking is altered in terms of timing and tongue placement, which may distort their pronunciation. The result is that they may sound foreign when speaking their native language.

  It's not clear whether Myers has experienced a stroke or other brain damage, but she also has a separate medical condition which can result and loose joints easily bruised skin and other problems. Foreign accent syndrome is rare, with only about sixty cases reported within the past century. [11]However, a different American woman reportedly spoke with the Russian accent in two thousand ten after she fell down the stairs and hit her head.

  Question 9. What happened to Michelle Myers One day?

  解析:根據故事線索定位答案,Michelle Myers一天晚上頭疼,醒來后發現自己說澳大利亞口音和愛爾蘭口音的英語。

  Question 10. What does the passage say about foreign accent syndrome?

  解析:通過however和cause定位答案位置,外國語音的癥狀主要由于中風和頭痛引起的語音失調的癥狀。

  Question 11. What accent did another American woman speak with after a head injury?

  解析:通過however和文章結尾一個美國女人視聽一致定位答案位置,這個美國女人從樓梯上摔下來后說俄語口音的英語。

  Passage 2

  There is something about water that makes it a good metaphor for life. That may be one reason why so many people find relief in swimming when life seized get rough. And [12]it goes some way towards explaining why books about swimming, in which people tackle icy legs, race and rivers, and overcome oceans while reflecting on their lives have recently become so popular.

  These books reflect a trend particularly strong in Britain, where swimming in pools is declining, but more and more folks are opting for open water. While swimming seems to be especially popular among women. [13]Jenny landreth recently published a guide to the best swimming spots in London. Her new book swell into weaves her own story with a history of female pioneers who accomplished remarkable feats paved the way for future generations. [14]Notions of modesty restricted women in the Victorian era, but they still swam. A bathing machine was rolled down to the sea shore, so women would not be seen in swim wear in 1892,[14]the gentle woman's book of sport described a woman swimming in a heavy dress, boots, hat, gloves and carrying an umbrella.

  Eventually swimming became freer. Mixed bathing was permitted on British beaches. In 1901, women won the right to swim in public pools, learn to swim properly, created appropriate swimwear, and in time even competed against men. [15]The first woman to cross the English channel was Gertrude Elderly. In 1926, she beat the record by almost two hours and her father rewarded her with a red sports car.

  Question 12. What has become so popular recently?

  解析:根據問題最近比較流行定位文章第第二句,有原因詞why提示游泳成為人們遇到困難時排解的方式,所以關于游泳的書籍最近非常受歡迎。

  Question 13. What did Jenny Landreth do recently?

  解析:根據人名和best定位答案位置,Jenny Landreth最近出版了一本書,關于指導人們發現最好的游泳地點。

  Question 14. What do we learn about women in the Victorian era?

  解析:通過轉換詞but和時間詞1892及維多利亞女性話題可以定位答案位置,在保守的維多利亞時期,女性在游泳時依然穿著厚著的衣服,堅持游泳。

  Question 15. What does the passage say about Gertrude?

  解析;通過first和文章結尾定位答案位置,Gertrude是第一位穿過英吉利海峽的女性,并且打破了2小時的記錄,因此她父親獎勵一輛跑車給她。

更多內容請查看【2018年12月英語六級真題答案解析】專題

2018年12月英語六級真題答案解析專題

>>六級答案這里最全

最新文章

相關文章

四級實用 ? 工具

四六級交流?下載

四級課程排行榜本周本月

四級公開課更多>>

全國大學英語四六級考試聽力重大調整解析 w 22分01秒
1 全國大學英語四六級考試聽力重大調整解析
視頻:新東方在線2015年12月四級考試綜合點評 w 24分04秒
2 視頻:新東方在線2015年12月四級考試綜合點評
視頻:新東方在線帥健翔2015年12月四級閱讀真題解析 w 25分11秒
3 視頻:新東方在線帥健翔2015年12月四級閱讀真題解析
視頻:2015年12月英語四級寫作真題解析 w 22分14秒
4 視頻:2015年12月英語四級寫作真題解析
2015年12月大學英語四級考試模考卷二 w 28分39秒
5 2015年12月大學英語四級考試模考卷二

推薦閱讀

江苏快三15点和值的号