資訊
英語四級 新東方在線網絡課堂 > 英語四級 > 英語四級真題 > 正文

2018年12月英語四級閱讀段落匹配真題答案解析

2018-12-20 14:44:31 來源:新東方在線

2018年12月英語四級真題及答案大匯總
題型

  Section A

  (空氣污染篇)

  millions die early from air pollution each year. Air pollution costs the global economy more than $5 trillion annually in welfare costs, with the most serious 26__ occurring in the developing world. The figures include a number of costs 27__ with air pollution. Only considering lost income alone amounts to $225 billion a year.

  The report includes both indoor and outdoor air pollution. Indoor pollution, which includes 28__ like home heating and cooking, has remain 29__over the past several decades despite advances in the area. Levels of outdoor pollution have grown rapidly along with rapid growth in industry and transportation. Director of Institute for Health Metrics and Evaluation Chris Murray 30__ it as an “urgent call to action.” “One of the risk factors for premature deaths is the air we breathe, over which individuals have little 31__,” he said.

  The effects of air pollution are worst in the developing world, where in some places lost labor income 32__ nearly 1% of GDP. Around 9 and 10 people in low and middle income countries live in places where they 33__ experience dangerous levels of outdoor air pollution.

  But the problem is not limited 34__ to the developing world. Thousands die prematurely in the U.S. as a result of related ailments. In many European countries, where diesel 35__ have become more common in recent years, that number reaches in the tens of thousands.

  題目解析:本次四級選詞填空相比往年的難度并沒有過多差異,單詞的考查的還是不同詞性用法以及詞正確形式的使用。除此之外,根據文章上下文選擇符合文章邏輯的正確含義的詞依舊是難點。所以,選詞填空對于絕大部分的學生來說,應該明確的思路是縮小選擇范圍,這樣才能最大可能的判斷正確選項。縮小選擇范圍的四個步驟:1.劃分詞性 2.判斷主旨 3.判斷詞性與形式 4.代入選項

  1.劃分詞性。將15個單詞根據尾綴劃分為四組單詞。

  2.判斷主旨。本篇文章延續了與今年上半年考過的主題—環境污染。關于主題的判斷可根據文章的名詞重點捕捉,而無需探究每一個詞的含義。

  3.判斷詞性與形式。這部分主要結合出題人在設計此類題型時,常用的句式,記住并套用即可。詞的形式主要針對的是動詞和名詞,當判斷出詞性后,需要判斷動詞的詞性、名詞的單復數。

  4.帶入選項。這一步在備選選項大于一個時較難,因為需要考生結合文章的邏輯,選擇符合文意的單詞,考查學生的詞匯量。

  下面將根據具體的題目,將3、4 步進行說明。

  答案:

  26. F. damage根據空前為形容詞,判斷出空缺處為名詞,根據上文,空氣污染每年給全球經濟造成超過5萬億美元的福利成本,對于發展中國家帶來最大的傷害,因此選擇damage。

  27. B.associated空前為the figures include a number of costs 27__ with air pollution 空格前主謂賓齊全,可判斷空格處和后面的with構成短語做后置定語修飾前面的cost,而associate與be…with 構成固定搭配。符合文意。

  28. M.sources題目中Indoor pollution, which includes 28__ , 空前為動詞,可知空格處為名詞來做動詞的賓語。第二段首句表示據報道污染you室內和室外污染,室內污染包括像home heating and cooking 。

  29. D.constant原文…like home heating and cooking, has remain 29__over the past several decades despite advances in the area. Remain 作為系動詞后應跟形同次,因此根據文意選擇constant。

  30.G.described原文Director of Institute for Health Metrics and Evaluation Chris Murray 30__ it as an “urgent call to action.”根據出題人常考句式n_n v. 空前為名詞空后為名詞,此處應填入及物動詞,因此根據文意選擇 described。

  31 E control空格前為形容詞little,空格處做have的賓語,因此填名詞,和over形成詞組,因此選擇control,詞組control over控制,此句意為過早死亡的危險因素之一為我們呼吸的空氣,個人對它幾乎沒有控制權。

  32. H equals空格前為lost labor income為名詞,定語從句中的主語,空格后為of結構的名詞,因此判斷出空格為謂語,選動詞,且第三人稱單數形式,選擇equals,此句意為空氣污染的影響在發展中國家最為糟糕,在一些地方,勞動收入的損失相當于近GDP的1%。

  33. K regularly空格前為名詞,空格后為動詞,判斷出空格為副詞,選擇regularly,此句意為在低收入與中等收入的國家,大約9-10人生活在經常遭受嚴重室外空氣污染的地方。

  34. Iexclusively空格前為謂語動詞,空格后為belimitedto的賓語,句子成分完整,判斷空格為副詞,選擇exclusively,此句意為但是這個問題不僅僅局限于發展中國家。

  35. Ovehicles空格前為名詞/形容詞,空格后為謂語動詞,判斷出空格為主語名詞,由diesel限定修飾,選擇vehicles,此句意為,在許多歐洲國家,柴油汽車近年變得越來越普遍,這個數字達到了數萬輛。

[page]

  Section B

  Food-as-Medicine Movement Is Witnessing Progress

  [A] Several times a month, you can find a doctor in the aisles of Ralph’s market in Huntington Beach, California, wearing a white coat and helping people learn about food. On one recent day, this doctor was Daniel Nadeau, wandering the cereal aisle with Allison Scott, giving her some idea on how to feed kids who persistently avoid anything that is healthy. “Have you thought about trying fresh juices in the morning?” he asks her. “The frozen oranges and apples are a little cheaper, and fruits are really good for the brain. Juices are quick and easy to prepare, you can take the frozen fruit out the night before and have it ready the next morning.”

  [B] Scott is delighted to get food advice from a physician who is program director of the nearby Mary and Dick Allen Diabetes Center, part of the St. Joseph Hoag Health alliance. The center’s ‘Shop with Your Doc’ program sends doctors to the grocery store to meet with any patients who sign up for the service, plus any other shoppers who happen to be around with questions.

  [C] Nadeau notices the pre-made macaroni (通心粉)-and-cheese boxes in Scott’s shopping cart and suggests she switch to whole grain macaroni and real cheese. “So I’d have to make it?”she asks, her enthusiasm fading at the thought of how long that might take, just to have her kids reject it. “I’m not sure they’d eat it. They just won’t eat it.”

  [D] Nadeau says sugar and processed foods are big contributors to the rising diabetes rates among children. “In America, over 50 percent of our food is processed food,” Nadeau tells her. “And only 5 percent of our food is plant-based food. I think we should try to reverse that.” Scott agrees to try more fruit juices for the kids and to make real macaroni and cheese. Score one point for the doctor, zero for diabetes.

  [E] Nadeau is part of a small revolution developing across California. The food-as-medicine movement has been around for decades, but it’s making progress as physicians and medical institutions make food a formal part of treatment, rather than relying solely on medications (藥物). By prescribing nutritional changes or launching programs such as ‘Shop with your Doc’, they are trying to prevent, limit or even reverse disease by changing what patients eat. “There’s no question people can take things a long way toward reversing diabetes, reversing high blood pressure, even preventing cancer by food choices,” Nadeau says.

  [F] In the big picture, says Dr. Richard Afable, CEO and president of ST. Joseph Hoag Health, medical institutions across the state are starting to make a philosophical switch to becoming a health organization, not just a health care organization. That feeling echoes the beliefs of the Therapeutic Food Pantry program at Zuckerberg San Francisco General Hospital, which completed its pilot phase and is about to expand on an ongoing basis to five clinic sites throughout the city. The program will offer patients several bags of food prescribed for their condition, along with intensive training in how to cook it. “We really want to link food and medicine, and not just give away food,” says Dr. Rita Nguyen, the hospital’s medical director of Healthy Food Initiatives. “We want people to understand what they’re eating, how to prepare it, the role food plays in their lives.”

  [G] In Southern California, Loma Linda University School of Medicine is offering specialized training for its resident physicians in Lifestyle Medicine — that is a formal specialty in using food to treat disease. Research findings increasingly show the power of food to treat or reverse diseases, but that does not mean that diet alone is always the solution, or that every illness can benefit substantially from dietary changes. Nonetheless, physicians say that they look at the collective data and a clear picture emerges: that the salt, sugar, fat and processed foods in the American diet contribute to the nation’s high rates of obesity, diabetes and heart disease. According to the World Health Organization, 80 percent of deaths from heart disease and stroke are caused by high blood pressure, tobacco use, elevated cholesterol and low consumption of fruits and vegetables.

  [H] “It’s a different paradigm(范式) of how to treat disease,” says Dr. Brenda Rea, who helps run the family and preventive medicine residency program at Loma Linda University School of Medicine. The lifestyle medicine specialty is designed to train doctors in how to prevent and treat disease, in part, by changing patients’ nutritional habits. The medical center and school at Loma Linda also has a food cupboard and kitchen for patients. This way, patients not only learn about which foods to buy, but also how to prepare them at home.

  [I] Many people don’t know how to cook, Rea says, and they only know how to heat things up. That means depending on packaged food with high salt and sugar content. So teaching people about which foods are healthy and how to prepare them, she says, can actually transform a patient’s life. And beyond that, it might transform the health and lives of that patient’s family. “What people eat can be medicine or poison,” Rea says. “As a physician, nutrition is one of the most powerful things you can change to reverse the effects of long-term disease.”

  [J] Studies have explored evidence that dietary changes can slow inflammation(炎癥), for example, or make the body inhospitable to cancer cells. In general, many lifestyle medicine physicians recommend a plant-based diet — particularly for people with diabetes or other inflammatory conditions.

  [K] “As what happened with tobacco, this will require a cultural shift, but that can happen,”says Nguyen. “In the same way physicians used to smoke, and then stopped smoking and were able to talk to patients about it, I think physicians can have a bigger voice in it.”

  題目解析:本篇長篇閱讀難度較低,基本上匹配段落與題干都可找到一致性的詞語,做題時只需依照固定的思路和方法進行即可。文章無需仔細閱讀,先從題干出發,選擇名詞作為關鍵詞,接著以段落為單位在各個段落的收尾處進行關鍵詞的對應。在尋找關鍵詞的同時應注意兩點,同義替換以及特殊單詞(中文釋義、轉折詞)。做題時應先易后難提高效率。

  36. More than half of the food Americans eat is factory-produced.

  答案:D

  解析:本題考查同義替換

  【D】Nadeau says sugar and processed foods are big contributors to the rising diabetes rates among children. “In America, over 50 percent of our food is processed food,” Nadeau tells her. “And only 5 percent of our food is plant-based food. I think we should try to reverse that.” Scott agrees to try more fruit juices for the kids and to make real macaroni and cheese. Score one point for the doctor, zero for diabetes.

  B37. There is a special program that assigns doctors to give advice to shoppers in food stores.

  答案:B

  解析:本題考查原詞定位

  【B】Scott is delighted to get food advice from a physician who is program director of the nearby Mary and Dick Allen Diabetes Center, part of the St. Joseph Hoag Health alliance. The center’s ‘Shop with Your Doc’ program sends doctors to the grocery store to meet with any patients who sign up for the service, plus any other shoppers who happen to be around with questions.

  38. There is growing evidence from research that food helps patients recover from various illnesses.

  答案:G

  解析:本題考查同義替換+概括總結

  【G】In Southern California, Loma Linda University School of Medicine is offering specialized training for its resident physicians in Lifestyle Medicine — that is a formal specialty in using food to treat disease. Research findings increasingly show the power of food to treat or reverse diseases, but that does not mean that diet alone is always the solution, or that every illness can benefit substantially from dietary changes. Nonetheless, physicians say that they look at the collective data and a clear picture emerges: that the salt, sugar, fat and processed foods in the American diet contribute to the nation’s high rates of obesity, diabetes and heart disease. According to the World Health Organization, 80 percent of deaths from heart disease and stroke are caused by high blood pressure, tobacco use, elevated cholesterol and low consumption of fruits and vegetables.

  39. A healthy breakfast can be prepared quickly and easily.

  答案:A

  解析:本題考查同義替換

  【A】Several times a month, you can find a doctor in the aisles of Ralph’s market in Huntington Beach, California, wearing a white coat and helping people learn about food. On one recent day, this doctor was Daniel Nadeau, wandering the cereal aisle with Allison Scott, giving her some idea on how to feed kids who persistently avoid anything that is healthy. “Have you thought about trying fresh juices in the morning?” he asks her. “The frozen oranges and apples are a little cheaper, and fruits are really good for the brain. Juices are quick and easy to prepare, you can take the frozen fruit out the night before and have it ready the next morning.”

  40. Training a patient to prepare healthy food can change their life.

  答案:I

  解析:本題考查同義替換

  Many people don’t know how to cook, Rea says, and they only know how to heat things up. That means depending on packaged food with high salt and sugar content. So teaching people about which foods are healthy and how to prepare them, she says, can actually transform a patient’s life. And beyond that, it might transform the health and lives of that patient’s family. “What people eat can be medicine or poison,” Rea says. “As a physician, nutrition is one of the most powerful things you can change to reverse the effects of long-term disease.”

  41. One food-as-medicine program not only prescribes food for treatment but teaches patients how to cook it.

  答案:F

  解析:本題考查同義替換與概括總結。

  [F] In the big picture, says Dr. Richard Afable, CEO and president of ST. Joseph Hoag Health, medical institutions across the state are starting to make a philosophical switch to becoming a health organization, not just a health care organization. That feeling echoes the beliefs of the Therapeutic Food Pantry program at Zuckerberg San Francisco General Hospital, which completed its pilot phase and is about to expand on an ongoing basis to five clinic sites throughout the city. The program will offer patients several bags of food prescribed for their condition, along with intensive training in how to cook it. “We really want to link food and medicine, and not just give away food,” says Dr. Rita Nguyen, the hospital’s medical director of Healthy Food Initiatives. “We want people to understand what they’re eating, how to prepare it, the role food plays in their lives.”

  42. Scott is not keen on cooking food herself, thinking it would simply be a waste of time.

  答案:C

  解析:本題考查同義替換。

  [C] Nadeau notices the pre-made macaroni (通心粉)-and-cheese boxes in Scott’s shopping cart and suggests she switch to whole grain macaroni and real cheese. “So I’d have to make it?”she asks, her enthusiasm fading at the thought of how long that might take, just to have her kids reject it. “I’m not sure they’d eat it. They just won’t eat it.”

  43. Diabetes patients are advised to eat more plant-based food.

  答案:J

  解析:本題考查同義替換。

  [J] Studies have explored evidence that dietary changes can slow inflammation(炎癥), for example, or make the body inhospitable to cancer cells. In general, many lifestyle medicine physicians recommend a plant-based diet — particularly for people with diabetes or other inflammatory conditions.

  44. Using food as medicine is no novel idea, but the movement is making headway these days.

  答案:E

  解析:本題考查同義替換。

  [E] Nadeau is part of a small revolution developing across California. The food-as-medicine movement has been around for decades, but it’s making progress as physicians and medical institutions make food a formal part of treatment, rather than relying solely on medications (藥物). By prescribing nutritional changes or launching programs such as ‘Shop with your Doc’, they are trying to prevent, limit or even reverse disease by changing what patients eat. “There’s no question people can take things a long way toward reversing diabetes, reversing high blood pressure, even preventing cancer by food choices,” Nadeau says.

  45. Americans’ high rates of various illnesses result from the way they eat.

  答案:G

  解析:本題考查同義替換。

  [G] In Southern California, Loma Linda University School of Medicine is offering specialized training for its resident physicians in Lifestyle Medicine — that is a formal specialty in using food to treat disease. Research findings increasingly show the power of food to treat or reverse diseases, but that does not mean that diet alone is always the solution, or that every illness can benefit substantially from dietary changes. Nonetheless, physicians say that they look at the collective data and a clear picture emerges: that the salt, sugar, fat and processed foods in the American diet contribute to the nation’s high rates of obesity, diabetes and heart disease. According to the World Health Organization, 80 percent of deaths from heart disease and stroke are caused by high blood pressure, tobacco use, elevated cholesterol and low consumption of fruits and vegetables.

[page]

  Section C

  Passage One

  Questions 46 to 50 are based on the following passage.

  California has been facing a drought for many years now, with certain areas even having to pump freshwater hundreds of miles to their distribution system. The problem is growing as the population of the state continues to expand. 46.New research has found deep water reserves under the state which could help solve their drought crisis. Previous drilling of wells could only reach depths of 1,000 feet, 47.but due to new pumping practices, water deeper than this can now be extracted (抽取). The team at Stanford investigated the aquifers(地下蓄水層)below this depth and found that reserves may be triple what was previously thought.

  It is profitable to drill to depths more than 1,000 feet for oil and gas extraction, but only recently in California has it become profitable to pump water from this depth. The aquifers range from 1,000 to 3,000 feet below the ground, which means that pumping will be expensive and there are other concerns. 48.The biggest concern of pumping out water from this deep in the gradual settling down of the land surface. As the water is pumped out, the vacant space left is compacted by the weight of the earth above.

  Even though pumping from these depths is expensive, it is still cheaper than desalinating(脫鹽)the ocean water in the largely coastal state. Some desalination plants exist where feasible, but they are costly to run and can need constant repairs.49. Wells are much more reliable sources of freshwater, and California is hoping that these deep wells may be the answer to their severe water shortage.One problem with these sources is that the deep water also has a higher level of salt than shallower aquifers. 50.This means that some wells may even need to undergo desalination after extraction, thus increasing the cost. Research from the exhaustive study of groundwater from over 950 drilling logs has just been published. New estimates of the water reserves now go up to 2,700 billion cubic meters of freshwater.

  46.How could California’s drought crisis be solved according to some researchers?

  A) By building more reserves of groundwater.

  B) By drawing water from the depths of the earth.

  C) By developing more advanced drilling devices.

  D) By upgrading its water distribution system.

  答案:B

  解析:細節題

  利用題干關鍵詞定位文章第一段,通過關鍵詞found 確定重點內容為deep water reserves under the state which could help solve their drought crisis.以及后文的數據實驗作為例證,可知危機可通過開采地下水解決。于是B選項同義替換。A選項偷換概念,并沒有建立更多的動作。C選項無中生有原文并未提及先進的鉆井技術。D選項無中生有,并未提及水利調配體系。

  47.What can be inferred about extracting water from deep aquifers?

  A) It was deemed vital to solving the water problem.

  B) It was not considered worth the expense.

  C) It may not provide quality freshwater.

  D) It is bound to gain support from the local people.

  答案:B

  解析:推理題

  根據題干定位到第一段劃線部分but due to new pumping practices, water deeper than this can now be extracted (抽取). The team at Stanford investigated the aquifers(地下蓄水層)below this depth and found that reserves may be triple what was previously thought.解題關鍵詞依舊為found,因為此題目為推理題,于是答案應當為原文的間接表達。原文中說地下水的儲備量超過了預期的三倍。于是可以判斷之前對于地下水量的態度較為保守,認為不應該進行開采,于是選擇B選項。A選項與原文意見相反。C、D均為無中生有。

  48. What is mentioned as a consequence of extracting water from deep underground?

  A) The sinking of land surface. C) The damage to aquifers.

  B) The harm to the ecosystem. D) The change of the climate.

  答案:A

  解析:細節題

  此題目按照順序原則回文定位,可發現題干論述過于抽象,課利用選項短語回文定位The biggest concern of pumping out water from this deep in the gradual settling down of the land surface. As the water is pumped out, the vacant space left is compacted by the weight of the earth above.其中只有A選項符合文意,為同義替換+原詞選項。B、C、D均未提及。

  49. What does the author say about deep wells?

  A) They run without any need for repairs.

  B) They are entirely free from pollutants.

  C) They are the ultimate solution to droughts.

  D) They provide a steady supply of freshwater.

  答案:D

  解析:細節題

  利用順序原則,將題干定位到文中劃線位置Wells are much more reliable sources of freshwater, and California is hoping that these deep wells may be the answer to their severe water shortage 可知D選項為原詞+同義替換。A、B、均未提及。C選項偷換概念,將answer替換成了ultimate solution。

  50. What may happen when deep aquifers are used as water sources?

  A) People’s health may improve with cleaner water.

  B) People’s water bills may be lowered considerably.

  C) The cost may go up due to desalination.

  D) They may be exhausted sooner or later.

  答案:C

  解析:細節題

  利用文章剩下內容,講關鍵詞鎖定在problem、means、thus因此可將解題句確定在This means that some wells may even need to undergo desalination after extraction, thus increasing the cost. C選項為原文。A、B、D無中生有。

  Passage Two

  Questions 51 to 55 are based on the following passage.

  The AlphaGo program’s victory is an example of how smart computers have become.

  But can artificial intelligence (AI) machines act ethically, meaning can they be honest and fair?

  One example of AI is driverless cars. They are already on California roads, so it is not too soon to ask whether we can program a machine to act ethically. As driverless cars improve, they will save lives. They will make fewer mistakes than human drivers do. Sometimes, however, they will face a choice between lives. Should the cars be programmed to avoid hitting a child running across the road, even if that will put their passengers at risk? What about making a sudden turn to avoid a dog? What if the only risk is damage to the car itself, not to the passengers?

  Perhaps there will be lessons to learn from driverless cars, but they are not super-intelligent beings. Teaching ethics to a machine even more intelligent than we are will be the bigger challenge.

  About the same time as AlphaGo’s triumph, Microsoft’s ‘chatbot’ took a bad turn. The software, named Taylor, was designed to answer messages from people aged 18-24. Taylor was supposed to be able to learn from the messages she received. She was designed to slowly improve her ability to handle conversations, but some people were teaching Taylor racist ideas. When she started saying nice things about Hitler, Microsoft turned her off and deleted her ugliest messages.

  AlphaGo’s victory and Taylor’s defeat happened at about the same time. This should be a warning to us. It is one thing to use AI within a game with clear rules and clear goals. It is something very different to use AI in the real world. The unpredictability of the real world may bring to the surface a troubling software problem.

  Eric Schmidt is one of the bosses of Google, which own AlphoGo. He thinks AI will be positive for humans. He said people will be the winner, whatever the outcome. Advances in AI will make human beings smarter, more able and “just better human beings.”

  51.What does the author want to show with the example of AlphaGo’s victory?

  A)Computers will prevail over human beings.

  B)Computers have unmatched potential.

  C)Computers are man’s potential rivals.

  D)Computers can become highly intelligent.

  答案:D

  解析:用題干the example of AlphaGo’s victory定位至第一段,通過The AlphaGo program’s victory is an example of how smart computers have become. Alphago的成功是電腦已經變得很聰明的一個例子。因此D項電腦可以變得高智能符合題意。A B C在此處文意沒有體現。

  52.What does the author mean by AI machines acting ethically?

  A)They are capable of predicting possible risks.

  B)They weigh the gains and losses before reaching a decision.

  C)They make sensible decisions when facing moral dilemmas.

  D)They sacrifice everything to save human lives.

  答案:C

  解析:通過題干acting ethically定位至第三段,答案在轉折后:人工智能在無人駕駛方面,可以比司機犯更少的錯,“Sometimes, however, they will face a choice between lives.”但是有時會面臨生命間的選擇。A的predicting預測無中生有,D sacrifice everything犧牲一切語氣太過絕對,無中生有,B在做出選擇前衡量得失與C面臨道德困境時做出理智選擇,C選項更貼合原文。

  53.What is said to be the bigger challenge facing humans in the AI age?

  A)How to make super-intelligent AI machines share human feelings.

  B)How to ensure that super-intelligent AI machines act ethically.

  C)How to prevent AI machines doing harm to humans.

  D)How to avoid being over-dependent on AI machines.

  答案:B

  解析:通過題干the bigger challenge定位至第三段“Teaching ethics to a machine even more intelligent than we are will be the bigger challenge”,因此選B

  54.What do we learn about Microsoft’s ‘chatbot’ Taylor?

  A)She could not distinguish good from bad.

  B)She could turn herself off when necessary.

  C)She was not made to handle novel situations.

  D)She was good at performing routine tasks.

  答案:A

  解析:通過題干定位至第五段,由“but some people were teaching Taylor racist ideas. When she started saying nice things about Hitler, Microsoft turned her off and deleted her ugliest messages.”可知,A選項Taylor無法區分好和壞正確。B選項是它可以自己關閉,而原文是微軟關掉它,C選項與原文“She was designed to slowly improve her ability to handle conversations”意思正相反,D選項無中生有。

  55. What does Eric Schmidt think of artificial intelligence?

  A) It will be far superior to human beings.

  B) It will keep improving as time goes by.

  C) It will prove to be an asset to human beings.

  D) It will be here to stay whatever the outcome.

  答案:C

  解析:通過題干定位至最后一段,A B D無中生有,原文Eric Schmidt認為人工智能對人類發展有利,由原文“He thinks AI will be positive for humans. He said people will be the winner, whatever the outcome…”可知C選項正確。

更多內容請查看【2018年12月英語四級真題答案解析】專題

2018年12月英語四級真題答案解析專題

>>四級答案這里最全

最新文章

相關文章

四級實用 ? 工具

四六級交流?下載

四級課程排行榜本周本月

四級公開課更多>>

全國大學英語四六級考試聽力重大調整解析 w 22分01秒
1 全國大學英語四六級考試聽力重大調整解析
視頻:新東方在線2015年12月四級考試綜合點評 w 24分04秒
2 視頻:新東方在線2015年12月四級考試綜合點評
視頻:新東方在線帥健翔2015年12月四級閱讀真題解析 w 25分11秒
3 視頻:新東方在線帥健翔2015年12月四級閱讀真題解析
視頻:2015年12月英語四級寫作真題解析 w 22分14秒
4 視頻:2015年12月英語四級寫作真題解析
2015年12月大學英語四級考試模考卷二 w 28分39秒
5 2015年12月大學英語四級考試模考卷二

推薦閱讀

江苏快三15点和值的号